Over ons  

Duranovum is een bedrijf dat op professionele wijze duurzame installaties levert, plaatst en onderhoud. Van advies tot installatie tot onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouwcoöperaties, maar ook Verenigingen van Eigenaren met installaties en oplossingen die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Wij zijn in 2006 begonnen als traditioneel loodgietersbedrijf en zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar en stabiel installatiebedrijf. Geen dak is ons te hoog, geen klus is ons te zwaar. Wij gaan pas weg als een installatie perfect werkt en alles netjes is opgeruimd. Wij hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek en weten dus waar wij het over hebben. Kwaliteit, zorgvuldigheid, veiligheid en duidelijkheid staan bij ons voorop.

Wij kunnen u niet alleen informeren over duurzame installaties, maar ook over de wet- en regelgeving en subsidies waarop u mogelijk recht heeft. In een aantal gevallen kunnen wij de subsidies zelfs voor u aanvragen. Dat maakt het nog gemakkelijker om voor ons te kiezen. 

Ons uitgangspunt is een helder en eerlijk advies. Duranovum is een totaalleverancier voor advies, installatie en onderhoud. Wij houden van persoonlijk contact en blijven uw aanspreekpunt tijdens het gehele traject. 

Waarom kiest u voor Duranovum? 

  • Wij leveren uitsluitend A-merken, zoals Remeha en Nefit;
  • Wij verzorgen installaties met onze eigen (intern opgeleide) vakbekwame installateurs;
  • Geven altijd een goede garantie
  • Oog voor kwaliteit (wij kiezen voor de beste producten en materialen); 
  • Van alle markten thuis (installatietechniek, productkennis etc.)